Vinkkejä

Ajoneuvon tuontirahoitus yrityslainamme avulla – auton osto ulkomailta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Tiedämme, kuinka tärkeää autokauppiaalle on tehdä hankintoja kotimaan lisäksi myös ulkomailta. Jotta voit maksimoida yrityksesi kaupankäynnin, kannattaa katse suunnatakin Suomen lisäksi myös muualle Eurooppaan. Parhaat diilit ovat toisinaan rajojen toiselta puolelta, jolloin autokauppiaille juolahtaa mieleen kysymys yrityslainan saamisesta.

Handlarfinans tarjoaa autokauppiaille räätälöityä yrityslainaa, jolla voit rahoittaa ostosi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tarjoamme ostomahdollisuuksia kaikkialta Euroopasta. Handlarfinansin tuontirahoitus antaakin lähes rajattomat mahdollisuudet harjoittaa autokauppaa Euroopan rajojen sisällä. Voit käyttää kasvurahoitusta kaikenlaisiin ostoihin eri kanavissa – ostitpa sitten autoja eurooppalaisista huutokaupoista, yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä.

Auton osto ulkomailta tuontirahoituksella

Tuontirahoituksen avulla hankitun auton myyminen on helppoa: ajoneuvo myydään normaalisti ja maksetaan loppuvelka pois. Tämän jälkeen lähetät Handlarfinansille tositteen maksusta, jonka jälkeen luovutamme ajoneuvon rekisteriotteet teille. Olemme aina auki ja käytettävissä tarpeesi mukaan, päivästä ja vuorokauden ajasta riippumatta!

Yhden auton rahoitusjakso on 120 päivää. Voit päättää rahoitusjakson etuajassa ilman lisäkustannuksia. Voit myös halutessasi pidentää jaksoa enintään vuoden pituiseksi. Samat ehdot pitävät paikkansa niin auton ostoon ulkomailta kuin Suomestakin.

Voit hakea kasvurahoitusta helposti nettisivujemme kautta, osoitteessa Handlarfinans.fi. Sivuiltamme löydät myös rahoituslaskurin, jonka avulla saat tietää heti, kuinka paljon jälleenmyyjärahoitusta tarvitset meiltä, jotta yrityksesi kasvutavoitteet voivat toteutua. Hyväksytettyämme kasvurahoitushakemuksesi voit huoletta keskittyä olennaiseen, eli parempien autokauppadiilien metsästämiseen.

Näin jälleenmyyjärahoitus toimii:

  1. Etsi sopiva ajoneuvo.
  2. Allekirjoita sopimus.
  3. Maksa käsiraha.

Sopimus allekirjoitetaan helposti pankkitunnusten avulla, mikä tekee tapahtumasta turvallisen sekä sinulle että auton myyjälle.

Hae kasvurahoitusta!