Vinkkejä

Autokauppiaan ostorahoitus – mistä kaikesta varastorahoituksessa on kyse?

Ostorahoitus, tai varastorahoitus, ei tarkoita vain varaston ostamista täyteen. Hyviä ostoja kannattaa aina tehdä, mutta autokauppiaan rahoitusratkaisut taipuvat myös liiketoiminnan muihin tilanteisiin.

Kuluttajalle autorahoitus on yksinkertainen ajoneuvon ostamisen väline, mutta autokauppias voi hyödyntää ostorahoitusta myös kassatilanteen tasaamiseen. Otetaan esimerkiksi tilanne, jossa varastossa on itse kokonaan rahoitettuja autoja. Silloin kannattaa harkita omasta varastosta autojen myymistä rahoitusyhtiölle, esimerkiksi Handlarfinansille. Näin omaa kassaa ei tarvitse kiristää äärimmilleen, vaan voit tehdä investointeja liiketoiminnan muihin alueisiin, esimerkiksi markkinointiin.

Ostorahoitus toimii kumpaankin suuntaan

Varastorahoitus voi siten tarkoittaa sekä varaston kerryttämistä että sen hyödyntämistä kassatilanteen helpottajana. Aina autokauppiaan tavoite ei olekaan maksimaalinen kasvu, vaan helpompi arki esimerkiksi haastavassa markkinatilanteessa.

Varastorahoituksella vauhtia liiketoimintaan

Käytettiin rahoitusratkaisua sitten varaston maksimointiin tai kassatilanteen tasaamiseen, lopulta kaikessa kyse on liiketoiminnan mielekkyydestä ja joustavan rahoituksen löytämisestä liiketoiminnan tarpeisiin. Me Handlarfinansilla olemme autokauppiaan puolella ja keskustelemme mielellämme autokauppiaiden kanssa, jotta löydetään jokaisen liiketoiminnan tarpeisiin vastaava autorahoituksen ratkaisu.

Autokauppiaiden on toisinaan haastavaa kerätä rahoitusta ostojen tekemistä varten, vaikka juuri oikeilla ostoilla tehdään tulosta liiketoiminnassa. Handlarfinans on perustettu tarjoamaan varastorahoituksen ratkaisuja autokauppiaille, siksi toimintamme on nopeaa ja suoraviivaista – voit rahoitusratkaisuillamme kasvattaa ostovoimasi jopa kymmenkertaiseksi.

Ota yhteyttä meihin, ja keskustellaan lisää juuri sinun liiketoiminnan tilanteesta ja rahoitusratkaisuista!