Vinkkejä

Autokauppiaan pääomavaje? Handlarfinansin yrityslaina auttaa!

Tiedämme, että monilla autokauppiailla on halu maksimoida ostovoimansa ja kasvattaa toimintaansa. Kasvun esteeksi tulee kuitenkin valitettavan usein autokauppiaita kurittavat lainamarkkinat: yrityslaina on vaikea saada. Pankit eivät useimmiten osaa nähdä hankintojen arvoa autobisneksessä, jolloin mahdollisuus rahoitukselle on kapea. Kuinka pääomavaje ratkaistaan? Kuinka rahoitan varastohallini ja hankintani?

Me Handlarfinansilla tiedämme autokauppabisneksen kiemurat ja kompastuskivet omakohtaisten kokemusten myötä. Autokauppias-taustaisten tekijöiden ja autoalalta kiitäneiden ammattilaisten ansiosta olemme pystyneet kehittämään spesiaalin rahoitusratkaisun juuri autokauppiaille. Pääomavaje voidaan helposti ratkaista Handlarfinansin varastorahoituksella. Yrityslaina palvelumme ei sisällä piilokuluja ja lainaehdot kartoitetaan ammattilaistemme kanssa aina yksilöllisesti yrityksen luottoluokituksen mukaan.

Handlarfinansin yrityslaina auttaa autokauppiaita

Handlarfinansin yrityslaina tarkoittaa samaa asiaa kuin lainamarkkinoilla puhutut kauppiasrahoitus, varastorahoitus tai ostorahoitus. Se on autokauppiailta autokauppiaille suunniteltu lainamalli, jossa autokauppias voi hakea lainaa ilman huolta lainahakemuksen kohtalosta tai pääomavajeesta. Yrityslainan hankintaan sinun tulee omata kolme asiaa: yrityksenä toimiva autoliike, autoja esittelevä toimitila sekä varastovakuutus.

Laske siis vaikka heti, mihin rahkeesi riittävät! Täytä tietosi sivujemme rahoituslaskuriin ja katso, miten Handlarfinansin varastorahoitus voi auttaa juuri sinua. Rahoituslaskurin löydät täältä.

Hyvästi, pääomavaje!

Varastorahoituksen avulla sinun ei tarvitse jäädä murehtimaan pääomavajetta; asiantuntijamme auttavat sinua mittaamaan hankintojesi arvon ja konsultoivat yrityksesi tarpeita ja tavoitteita yrityslainan hankinnassa. Periaatteisiimme kuuluu, että autokauppiaat voivat harjoittaa kaupankäyntiä mahdollisimman helposti ja sujuvasti – jotta voit keskittyä työssäsi olennaiseen, eli loistaviin autokauppoihin.

Ota yhteyttä ja ratkaistaan ongelmasi pääomavajeesta yhdessä.