Vinkkejä

Autokauppiaan rahoitus – mitä vaihtoehtoja on?

Autokauppiaan rahoitus on monesti haaste. Aloittavilla ja kokeneilla alan yrittäjillä usein ensimmäinen kysymys on: “miten minun pitäisi rahoittaa hankintani?” Yrittäjänä ei voi ottaa autolainaa samalla tavalla kuin yksityishenkilönä, jossa pieni käteistalletus voi riittää vakuudeksi. Onko pankkilaina vaihtoehto? Mitä on varastorahoitus?

 

Autokauppiaalla on useita mahdollisuuksia ostojen rahoittamiseen. Tärkeintä on, että sinä yrittäjänä tunnet olosi turvalliseksi valitsemasi autorahoituksen kanssa etkä tee tappiota autokaupoistasi.

Autokauppiaan rahoitus hankintoihin?

Rahoitukseen on erilaisia vaihtoehtoja. Osalla autokauppiaista on jo pääomaa ja he voivat ostaa autoja käteisellä, kun taas toiset kääntyvät pankin puoleen saadakseen lainaa. Valitettavasti on olemassa riski, että perinteiset pankit eivät näe arvoa seuraavassa auto-ostossasi ja eivät myönnä lainaa. Kannattavasta kaupasta ei kuitenkaan tarvitse luopua vain siksi, että pankki sanoo ei. Ratkaisu on varastorahoitus, joka on eräänlainen autolaina.

Miten voit rahoittaa auton oston?

Jos pankki sanoo ei, tai jos et jostain syystä halua käyttää pankkia rahoittajana, voit rahoittaa autohankinnat varastorahoituksella. Se on eräänlainen autolaina, jossa me Handlarfinansilla käytämme autojasi vakuutena.

Ei ole väliä, onko ostamasi auto käytetty vai uusi, me hyväksymme auton vakuudeksi siitä huolimatta.

Kuinka paljon sinun on käytettävä omaa pääomaa autoa ostaessa?

Kun päätät ostaa autosi varastorahoituksella, sinun ei tarvitse käyttää paljon käteistä. Sen sijaan auto itsessään on vakuutesi, ja kun suunnittelet auton ostoa, rahoitamme jopa 90 % ostohinnasta.

Eikö sinulla ole varaa tehdä ostoa?

Autokauppiaalle on yleistä, ettei likviditeetti ole kovin korkea. Usein kiinteät kulut, kuten tilojen vuokra ja kaikki siihen liittyvä, syövät suuren osan likvidistä pääomasta. Kuitenkin, kun löydät oikean auton oikeaan hintaan, sinun pitäisi pystyä tekemään osto, jotta yritystoiminta pysyy liikkeessä. Silloin voit käyttää varastorahoitusta.

Toisaalta menestyväkin yritys tarvitsee toisinaan lisää rahoitusta, esimerkiksi liiketoiminnan laajentamiseen. Varastorahoitus on hyvä keino siihenkin.

Mitä on varastorahoitus?

Varastorahoitus on räätälöity autokauppiaan rahoitus. Tarjoamme tämän ratkaisun, koska näemme liiketoiminnassasi potentiaalia, tunnemme toimialan ja tiedämme, että tärkeintä on asettaa asiakas etusijalle.

Ero perinteisiin pankkeihin

Handlarfinansilla hyväksymme ajoneuvosi vakuudeksi. Perinteiset pankit tekevät niin todella harvoin. Perinteinen pankki näkee autokaupan usein heikosti kannattavana liiketoimintana, kun taas me päinvastoin. Näemme mahdollisuudet ja haluamme antaa sinulle mahdollisuuden ostaa lisää autoja, jotta voit tehdä enemmän ja parempia kauppoja.

Autokauppiaille, jotka haluavat hieman enemmän

Autokauppiaan rahoitus Handlarfinansilta tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia likviditeetin puutteesta. Sen sijaan saat mahdollisuuden ostaa ja myydä autoja nopeasti, sujuvasti ja helposti. Räätälöityjen palveluiden ansiosta sinun ei tarvitse luopua kannattavista kaupoista, vaan voit tehdä enemmän kauppaa ja tulosta.

kaupintarahoitus, varastorahoitus, autokauppiaan rahoitus

Miten varastorahoitus toimii käytännössä?

  1. Löydät ostettavan auton

Hienoa! Olet löytänyt auton, jonka haluat ostaa. Lähetä meille tiedot ajoneuvosta. Jos kaikki näyttää hyvältä, hyväksymme hakemuksesi muutamassa minuutissa.

  1. Sinä ja myyjä allekirjoitatte sopimuksen

Jotta se tuntuisi turvalliselta sekä sinulle ostajana että myyjälle, allekirjoitatte molemmat sopimuksen mobiilipankkitunnuksen kautta.

  1. Maksu maksetaan välittömästi

Kun sekä sinä että myyjä olette allekirjoittaneet sopimuksen, rahat näkyvät myyjän pankissa parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Nopeaa ja sujuvaa, juuri niin kuin pitääkin!

Lue lisää varastorahoituksesta ja eduista täältä.

Miksi valita Handlarfinans?

Yksi tärkeimmistä syistä valita meidän kauttamme varastorahoitus on se, että se lisää myyntiäsi. Koska autamme sinua autorahoituksessa, voit ostaa lisää autoja ja tarjota asiakkaillesi entistä laajemman valikoiman. Laajemman asiakasvalikoiman myötä yrityksesi liikevaihto todennäköisesti myös kasvaa.

Osana palveluamme meillä on hyvä luottoraja. Yleisin on 300 000 euroa, joka monesti riittää autokauppiaalle aluksi, jotta tarvittavat ostot voi tehdä. Liiketoiminnan ja yhteistyön kehittyessä voidaan luottorajaa nostaa jopa 10 miljoonaan euroon asti ja rahoitamme edelleen jopa 90 %ajoneuvojen ostohinnasta.

Koska hyvät ostot voivat tulla ja mennä hyvin nopeasti, meidän on tärkeää olla aina nopeita. Sinun ei siis koskaan tarvitse odottaa meitä. Toimintaasi kohdistuvan luottamuksemme ja osaamisesi ansiosta voimme lainata rahaa nopeasti.

varastorahoitus, autokauppiaan rahoitus, kaupintarahoitusAutokauppiaan rahoitus – Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Olemme koonneet tänne yleisimmät kysymykset ja vastauksemme varastorahoituksesta ja sen eduista.

Mitä edellytyksiä minulla on autoalan yrityksenä Handlarfinansin varastorahoitukseen?

  • Sinulla tulee olla tilat, joissa esittelet autosi.
  • Ajoneuvoille tulee olla virallinen myyntikanava, esimerkiksi Nettiauto.
  • Sinulla tulee olla ajoneuvoille myyntivarasto- sekä ryhmäliikennevakuutus.

Kuinka paljon voin ostaa autoja?

Budjetin ei pitäisi estää hyvän kaupan tekemistä. Siksi tarjoamme aina luottorajan, joka on hieman ylimääräistä. 300 000 euroa on yleisin luottoraja, kun aloitamme uuden yhteistyön kauppiaan kanssa. Ajan myötä se voidaan nostaa jopa 10 miljoonaan euroon.

Entä jos yksityinen henkilö haluaa myydä autonsa Handlarfinansia käyttävälle autokaupalle?

Ostoa tekevä autoliike täyttää ajoneuvosta kauppakirjan, jonka kaikki osapuolet allekirjoittavat. Tämän jälkeen maksamme rahat heti kauppakirjan mukaisesti. Rahat saapuvat tilille nopeasti ja näkyvät parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

Yritykseni on rahoittanut oston kauttanne – kuka auton omistaa?

Sinä, joka omistat autokaupan, kun taas me Handlarfinansilla rahoittajina.

Voinko käyttää Handlarfinansia kaikentyyppisiin auto-ostoihin?

Kyllä, voit käyttää meitä rahoittajana kaikenlaisiin ostoihin eri kanavissa. Riippumatta siitä, teetkö ostoksia yksityishenkilöiltä, muilta autoliikkeiltä vai kauppapaikoilta. Lue vinkit hyvien ostomahdollisuuksien löytämiseen täältä.

Ota meihin yhteyttä milloin haluat

Haluatko tietää lisää varastorahoituksesta? Voit lukea meistä ja asiakkaidemme kokemuksia lisää täältä ja täyttää yhteydenottolomakkeen, myyjämme ovat teihin pikimmiten yhteydessä.