Vinkkejä

Autokauppias – näin teet parhaat ostot!

Etsitkö uusia tapoja autojen ostamiseen? Autokauppiaalle mahdollisuuksia on monia. Huutokaupat, ostot yksityisiltä tai vaihdot muiden autokauppiaiden kanssa ovat yleisimpiä tapoja saada uusia helmiä omaan talliin.

Olemme koonneet tähän parhaat vinkit autojen fiksuun, joustavaan ja turvalliseen sisäänostoon. Lue, miten voit laajentaa ja tehostaa liiketoimintaasi!

Mitä ostokanavia on tarjolla?

Jos haluat vaihtaa isommalle vaihteelle ja kasvattaa varastoa, ostokanavia on monia. Tässä niistä yleisimmät:

  • Huutokaupat: tutustu esimerkiksi näihin: KVD, Trading Solutions, BCA, Klaravik, Huutokaupat, Tukkuauto, Autohuuto, Autovex, Auto1 ja Volvofinans.
  • Ostot yksityisiltä: hyviä ostoja voi tehdä esimerkiksi Torista, Nettiautosta ja Autotalli.comista, ja muilta netin kauppapaikoilta.
  • Vaihdot: autokauppiailla on tapana myydä eteenpäin autoja, joita he eivät itse halua pitää. Pidä silmällä ilmoittelua, sillä nämä ovat yleensä hyviä ostomahdollisuuksia.
  • Sisäpiiri: jos kaveri, sukulainen tai tuttu on myymässä autoaan, siinä voi olla saumaa hyviin kauppoihin. Älä silti tingi muodollisuuksista.

Sisäänostajan muistilista

Sisäänostossa on syytä muistaa muutama asia, jotta et tee huonoja kauppoja tai ainakaan tule huijatuksi. Kun ostat auton netin kauppapaikalta, huijauksen riski on aina olemassa. Myyjä ei välttämättä ole auton laillinen omistaja! Varmista siis ennen kaikkea, että myytävä kohde todella on myyjän hallussa. Tarkista myös kaikki auton arvoon vaikuttavat tekijät ennen kaupantekoa. Jos ostat autoja huutokaupoista, huijausriski on pienempi. Huutokauppojen etuna on vahva vastapuoli, jolla on käytännössä aina auto hallussaan. Silloin et tule maksaneeksi tyhjästä.

Varmista turvallinen maksu

Eri ostokanavia käytettäessä on tärkeää varmistaa maksutavan turvallisuus. Handlarfinans on turvallinen kumppani, joka auttaa maksun varmistamisessa ja kauppakirjan allekirjoituksessa. Homma hoituu helposti ja joustavasti pankkitunnusten avulla. Handlarfinansin avulla vältyt hoitamasta maksuja ennestään tuntemattomien yksityishenkilöiden tai autokauppiaiden kanssa. Autamme rahoittamaan hankintasi ja varmistamaan, että kaikki maksut hoituvat oikein ja kunnolla. Avullamme voit keskittyä oleelliseen: autojen etsimiseen ja ostamiseen!

Näin Handlarfinans toimii

Uuden oston rahoittaminen on helppoa Handlarfinansin alustalla. Jos kaikki on kunnossa, hyväksymme kaupan muutamassa minuutissa. Handlarfinansilla on myös oma kauppapaikka, jonka kautta voit etsiä ja vertailla laadukkaita ostomahdollisuuksia. Handlarfinansin ovat perustaneet autokauppiaat toisille autokauppiaille. Sen vuoksi tiedämme, mitä oman myyntivalikoiman optimointi edellyttää. Haluatko lisätietoja siitä, miten Handlarfinans rahoittaa ja varmistaa autokauppoja? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!