Vinkkejä

Kaupintarahoitus autokaupan maksimointiin

Kaupintarahoitus, kuten rakas lapsikin, tunnetaan monella nimellä; varastorahoitus, kauppiasrahoitus, ostorahoitus, kaupparahoitus… Kaikki kuitenkin tarkoittavat samaa autokauppiaiden rahoitusratkaisua.

Handlarfinansin tarjoama kaupintarahoitus on autokauppiaille räätälöity palvelu, jonka turvin asiakas voi tehdä enemmän ja parempia kauppoja nopeasti, joustavasti ja turvallisesti. Kaupintarahoituksella pystyt hankkimaan lisää autoja varastoon tai rahoittaa jo valmiiksi olemassa olevan autohallin tai -myymälän. Turvallisen palvelumme kautta täytät hakemuksen muutamassa minuutissa ja saat lainapäätöksen nopeasti päivästä tai vuorokaudenajasta riippumatta.

Mitä kaupintarahoitus vaatii autokauppiaalta?

Kaupintarahoitus on joustava ja se määritellään aina asiakkaan henkilökohtaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Asiakas voi hakea lainaa jopa 10 miljoonaan euroon asti, mutta yleisin luottoraja uudessa asiakkuudessa on 300 000 euroa. Rahoitusta nostetaan asiakkaan tarpeen ja yhteisen historian mukaan.

Kaupintarahoituksen perusvaatimuksena on, että asiakkaalla tulee olla yritys, joka toimii autoliikkeenä. Lisäksi asiakkaalla tulee olla toimitila, jossa esitellään myytävänä olevia autoja sekä varastovakuutus.

Handlarfinansin kaupintarahoitukseen ei kuulu piilomaksuja, aloituskustannuksia tai kiinteitä kustannuksia. Lisäksi emme valtuuta asiakasta tiettyyn sitoutumisaikaan. Rahoituksen avulla voit saada peräti 90% auton ostohinnasta 12 kuukauden luottoajalla.

Monipuolistamalla ostoprosessisi teet enemmän kauppaa ja varmistat saumattoman kaupanteon sekä sinulle että asiakkaallesi. Handlarfinans tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen rahoitustyökalun ajoneuvovaraston rahoitukseen. Maksimoi siis myyntisi ja anna Handlarfinansin auttaa modernilla ostorahoituksella – jotta sinä voit autokauppiaana keskittyä oleelliseen, eli hyvien kauppojen tekemiseen

Heräsikö jotain kysyttävää?

Voit kurkata useimmin kysyttyjen kysymysten vastaukset täältä tai ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja autamme konsultoimaan, kuinka Handlarfinans voi auttaa juuri sinun yritystäsi kasvamaan.

Ota yhteyttä!