Tietoja meistä

Handlarfinans
tietoa yksityishenkilöille

Olen yksityishenkilö ja aion myydä autoni Handlarfinansia käyttävälle autokauppiaalle. Miten homma toimii?

Handlarfinans on autokauppiaan apuna rahoituksessa. Avullamme autokaupan rahoitus on vaivatonta ja turvallista niin autoliikkeille kuin yksityishenkilöillekin.

 

Vaivatonta ja turvallista autokauppaa

Handlarfinans on autokauppiaan rahoittaja. Yksityishenkilöiden kanssa asioimme, kun myyt autosi Handlarfinansia käyttävälle kauppiaalle. Tällöin saat meiltä sopimuksen allekirjoitettavaksi.

Yksityiselle myyjälle tämä on joustava ja turvallinen tapa myydä autonsa autoliikkeelle.

 

Sopimuksen avulla me voimme varmistaa, että sinut on merkitty ajoneuvon omistajaksi Traficomin liikenneasioiden rekisterissä.

Kauppakirja tulee voimaan vasta, kun olet vastaanottanut rahat ilmoittamallesi tilille. Autoa, avaimia tai rekisteröintitodistusta ei siten koskaan tarvitse luovuttaa ennen rahojen saamista.

Handlarfinansin visio

Haluamme, että autokauppiaalla on aina mahdollisuus tehdä hyviä kauppoja. Tarjoamme kokonaisvaltaisen autorahoitus- ja ostoratkaisun ja helpotamme siten joustavien autokauppojen tekoa. Handlarfinans pyrkii varmistamaan sen, että kaupat sujuvat kaikkien kannalta nopeasti ja turvallisesti.

Autokauppiaan apuna

Koko toimintamme perustana on asiakassuhde ja -palvelu. Olemme auki sekä arkisin että viikonloppuisin, jotta asiakkaamme voivat viedä kaupat nopeasti maaliin. Tiedämme, että hyvät kaupat vaativat välillä nopeita päätöksiä ja siten mahdollisuutta saada nopeasti rahoitusta. 

Kun autokauppiaana haet varastorahoitusta meiltä, saat aina tavoitettavissa olevan ja turvallisen kumppanin, joka auttaa nostamaan toimintasi seuraavalle tasolle.

Sinun tarvitsee vain päättää, miten pitkälle haluat mennä.