Vinkkejä

Mitä on varastorahoitus?

Autokauppiaana olet luultavasti kuullut varastorahoituksesta ja ehkä miettinyt, että mitä varastorahoitus oikeastaan tarkoittaa. Varastorahoitus on laina autokauppiaille, jossa voit käyttää varastoasi lainan vakuutena. Tämän tyyppinen rahoitus luo mahdollisuuksia kasvuun yrityksellesi. Tässä blogissa kerromme lisää varastorahoituksesta.

Miten varastorahoitus toimii?

Lyhyesti sanottuna varastorahoitus tarkoittaa sitä, että autokauppiaana käytät varastoasi ajoneuvoja vakuudeksi saadaksesi rahoitusta. Ei ole väliä ostatko autot yksityishenkilöltä, yritykseltä vai maahantuonnin kautta – pääoman saa silti varastorahoituksella.

Varastorahoituksella voit siis kasvattaa yrityksen ostovoimaa ilman, että perinteiset pankit rajoittavat sinua. Pankit valitettavan usein eivät halua tunnustaa autojesi arvoa vakuutena.

Miten autokauppiaat rahoittavat autonsa?

Autokauppiaana haluat kasvattaa liiketoimintaasi ja tehdä enemmän hyviä kauppoja. Ilman pääomaa se on kuitenkin vaikeaa. Siksi monet autokauppiaat käyttävät varastorahoitusta ostojensa rahoittamiseen. Varastorahoitus on saatavilla, aiotpa ostaa käytettyjä tai uusia autoja.

Miten Handlarfinans toimii?

Varastorahoituksen saaminen Handlarfinansin kautta on yksinkertainen ja turvallinen prosessi:

  1. Löydät ajoneuvon, jonka haluat ostaa

Kun haluat ostaa ajoneuvon, ilmoitat meille ajoneuvon perustiedot ja asiantuntijamme tarkistavat kohteen ja tekevät rahoituspäätöksen yleensä välittömästi. Jos kaikki näyttää hyvältä, hyväksymme hakemuksesi muutamassa minuutissa.

  1. Allekirjoitat sopimuksen pankkitunnuksella

Tämän jälkeen saatte sopimuksen allekirjoitettavaksi. Tunnistaudut turvallisesti verkkopankkitunnuksilla allekirjoittaaksesi sopimuksen.

  1. Kauppahinta maksetaan myyjälle välittömästi kokonaisuudessaan

Kun olette molemmat allekirjoittaneet sopimuksen, rahat saapuvat myyjän tilille jopa muutamassa minuutissa. Kiinnostuitko tietämään lisää? Täältä voit lukea varastorahovituksen eduista.

Miksi valita Handlarfinans?

Syy valita Handlarfinansin varastorahoitus on yksinkertaisesti se, että se lisää myyntiäsi. Kun autamme sinua rahoituksessasi, voit ostaa lisää autoja ja lopulta myydä enemmän autoja. Liiketoimintasi kasvaa nopeammin.

Hyvä luottoraja

Handlarfinansilla voimme tarjota hyvän luottorajan. Asiakkaamme alkulimiitti on yleensä 300 000 euroa, mikä yleensä riittää hyvin ensimmäisiin ostoihin. Toimintasi ja yhteistyön kehittyessä luottorajasi voidaan nostaa jopa 10 miljoonaan euroon. Tarjoamme rahoitusta jopa 90 % kauppahinnasta, eli voit jopa kymmenkertaistaa ostovoimasi avullamme.

Nopeaa, joustavaa ja helppoa

Tiedämme, että todella hyviä tarjouksia voi tulla ja mennä hyvin nopeasti. Esimerkiksi aamulla myynnissä oleva auto voidaan myydä jo iltapäivällä. Siksi pyrimme aina toimimaan ja reagoimaan nopeasti, eli sinun ei koskaan tarvitse odottaa meitä. Koska luotamme sinuun ja siihen, että tunnet alasi, voimme lainata rahaa nopeasti.

Voivatko kaikki saada varastorahoituksen Handlarfinansin kautta?

Saadaksesi hyväksynnän varastorahoitukseen kanssamme Handlarfinansissa, sinun on pystyttävä osoittamaan, että olet aloittanut liiketoimintasi ja että kaikki tunnusluvut näyttävät hyviltä. Kun olet päässyt näin pitkälle, olet valmis aloittamaan kasvun ja haluat laajentaa liiketoimintaasi ostamalla lisää ajoneuvoja, voit kääntyä puoleemme.

Mitä muita vaatimuksia Handlarfinansin varastorahoitukseen saamiseen on?

  • Sinulla tulee olla tilat, joissa esittelet autosi.
  • Ajoneuvoille tulee olla virallinen myyntikanava, esimerkiksi Nettiauto.
  • Sinulla tulee olla ajoneuvoille myyntivarasto- sekä ryhmäliikennevakuutus.

Voinko käyttää Handlarfinansia auton ostoihin eri kanavissa?

Kyllä, voit kääntyä Handlarfinansin puoleen – riippumatta siitä, ostatko autoja yksityishenkilöiltä, muilta autokauppiailta, maahantuonnin tai huutokauppojen kautta. Lue tästä vinkkimme hyvien ostomahdollisuuksien löytämiseen.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko tietää lisää varastorahoituksesta? Voit lukea meistä ja asiakkaidemme kokemuksia lisää täältä ja täyttää yhteydenottolomakkeen, myyjämme ovat teihin pikimmiten yhteydessä.