Vinkkejä

Miten varastorahoitus toimii?

Varastorahoitus, toisilta nimiltään kaupintarahoitus ja ostorahoitus, on laina autokauppiaille, jossa rahoitusmalli perustuu siihen, että käytät omaa varastoasi lainan vakuutena. Riippumatta siitä, ostatko autoja yksityishenkilöiltä, yrityksiltä, tai maahantuonnin kautta, voit käyttää varastorahoitusta. Tämän tyyppisen rahoituspalvelun avulla voit nopeasti kasvattaa yrityksen ostovoimaa ja vältyt perinteisten pankkien rajoituksilta.

Miten autokauppiaat voivat rahoittaa ostot?

Se, miten autokauppiaana rahoitat auto-ostoksesi, voi tietysti vaihdella. Joillakin on jo yhtiössä pääomaa rahoitusta varten ja he voivat ostaa autonsa käteisellä, kun taas toisten on mentävä pankkiin saadakseen lainaa. Jos pankki hyväksyy hakemuksen, niin saat pääoman käyttöösi.

Valitettavasti on aina olemassa riski, että perinteiset pankit eivät myönnä luottoa. On varsin yleistä, että perinteiset rahoituslaitokset eivät näe hankintojesi arvoa ja kieltäytyvät myöntämästä luottoa. Jotta sinun ei tarvitse luopua kannattavasta kaupasta, voit harkita myös muita ostorahoitusratkaisuja, esimerkiksi varastorahoitusta.

Mitä on varastorahoitus?

Varastorahoitus on autokauppiaalle mahdollisuus tehdä enemmän ja parempaa liiketoimintaa ilman rajoituksia.

Me Handlarfinansilla emme välitä vain siitä, miten ostat autosi, vaan myös siitä, että niiden myynti on sujuvaa. Jos valitset varastorahoituksen Handlarfinansin kautta, liiketoimintasi on nopeampaa, sujuvampaa ja yksinkertaisempaa. Me uskomme autokauppa-alaan ja sen yrittäjiin.

Handlarfinans, varastorahoitus, ostorahoitus, kaupintarahoitus

Miten Handlarfinans toimii?

Handlarfinans tarjoaa varastorahoitusta turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse huolehtia likviditeetin puutteesta. Autamme rahoituksessa, jotta voit ostaa ja myydä autoja nopeasti, ja sujuvasti. Prosessissa on kolme vaihetta:

Löydät ostettavan ajoneuvon

Olet löytänyt ajoneuvon, jonka oston haluat rahoittaa kauttamme. Lähetät meille rahoitushakemuksen, minkä Handlarfinans tarkastaa. Jos kaikki näyttää täsmäävän, hyväksymme hakemuksesi nopeassa ajassa.

Käsiraha maksetaan ja sopimus allekirjoitetaan

Kun olemme hyväksyneet hakemuksesi, lähetämme sinulle käsirahalaskun, sekä sopimuksenallekirjoitettavaksi ostosta. Sopimus allekirjoitetaan tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

Rahoitettavan kohteen maksu

Maksamme rahoitettavan kohteen välittömästi myyjälle.

Täältä voit lukea lisää varastorahoituksen eduista

Meiltä hyvä ostorahoitus! Handlarfinans on luotettava yhteistyökumppani.

Miksi valita Handlarfinans?

On useita syitä ottaa meihin yhteyttä. Yksi syy on se, että varastorahoituksen avulla voit lisätä yrityksesi myyntiä. Kun autamme rahoituksessa, yrityksesi voi kasvaa ja ostaa lisää autoja.

Reilu luottoraja

Osana palveluamme meillä on hyvä luottoraja. Yleisin on 300 000 euroa, joka monesti riittää autokauppiaalle aluksi, jotta tarvittavat ostot voi tehdä. Liiketoiminnan ja yhteistyön kehittyessä voidaan luottorajaa nostaa jopa 10 miljoonaan euroon asti ja rahoitamme edelleen jopa 90 % ajoneuvojen ostohinnasta.

Ei ole syytä kieltäytyä hyvästä kaupasta

Koska tiedämme, että todella hyviin ostomahdollisuuksiin täytyy tarttua nopeasti, varmistamme, että olemme aina nopeita. Tänään myynnissä oleva auto voidaan myydä huomenna, emmekä halua, että menetät hyvän kaupan rahoituksen huonon saatavuuden vuoksi. Luotamme sinuun ja pätevyyteesi ja olemme siksi nopeita lainapäätöksissä.

Niille, jotka haluavat enemmän autoliiketoiminnassaan

Kun annat meidän auttaa sinua rahoituksessa, sinun ei tarvitse huolehtia likviditeetin puutteesta. Sen sijaan voit omistautua autojen ostamiseen ja myyntiin sekä asiakaspalveluun.

 

Kuka voi saada varastorahoitusta Handlarfinansin kautta?

Mitä autokaupalta vaaditaan Handlarfinansin varastorahoituksen saamiseen?

  • Sinulla tulee olla tilat, joissa esittelet autosi.
  • Ajoneuvoille tulee olla virallinen myyntikanava, esimerkiksi Nettiauto.
  • Sinulla tulee olla ajoneuvoille myyntivarasto- sekä ryhmäliikennevakuutus.

Millaisiin hankintoihin voin käyttää Handlarfinansia?

Voit käyttää meitä yrityksesi rahoittajana ostoksille kaikissa kanavissa. Sillä ei ole väliä, ostatko autot yksityishenkilöiltä, ​​muilta autoliikkeiltä vai kauppapaikoilta.

Täältä löydät parhaat vinkkimme ostomahdollisuuksien löytämiseen

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

Haluatko tietää lisää varastorahoituksesta? Voit lukea meistä ja asiakkaidemme kokemuksia lisää täältä ja täyttää yhteydenottolomakkeen, myyjämme ovat sinuun pikimmiten yhteydessä.