Vinkkejä

Näin voit autokauppiaana pyytää autoistasi enemmän!

Autokauppiaana haluat myydä autoja mahdollisimman hyvään hintaan, ja pitää asiakkaat tyytyväisinä. Onneksi hyvät kaupat on mahdollista varmistaa myös ilman suuria kuluja.

Olemme koonneet tähän parhaat vinkit siitä, miten voit maksimoida autojen myyntivoitot ja saada kaiken irti investoinneistasi!

Miten autosta saa mahdollisimman hyvän hinnan?

Kun olet myymässä autoa, asiakkaan maksuhalukkuuteen vaikuttavat monet tekijät. Ensinnäkin asiakkaalle pitää kertoa selkeästi auton kunnosta, ominaisuuksista, vuosimallista ja muista tärkeistä seikoista. Lisäksi kannattaa panostaa hyvälaatuisiin kuviin, joista näkyy koko auto sisältä ja ulkoa. Halutessasi voit lisätä enemmänkin kuvia, mutta muista esitellä ensin auto ulkoapäin ja sitten vasta sisältä, koska sitä asiakas ensisijaisesti odottaa.

Jos autolla on hyvä huoltokirja leimoineen, ota siitä kuva ilmoitukseen. Hyviä kauppoja edistää myös se, että tarjoat hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Palvelu luo hyvän kokonaisvaikutelman, ja auton hankkimista suunnittelevan asiakkaan on helpompi saada vastauksia kysymyksiinsä.

Ota kaikki irti kaupasta myymällä lisäpalveluita

Jos haluat saada kaupasta kaiken irti, voit tarjota lisäpalveluita. Hyvänä alkuna on rahoituksen tarjoaminen omaa pohjakorkoa korkeammalla korolla, koska rahoitusyhtiöiden bonukset ovat hyvin avokätisiä. Voit myös myydä talvirenkaita ja muita lisävarusteita ja korottaa siten autokohtaista marginaalia. Jos aika ja logistiikka sallivat, voit myös tarjota maksuttoman kotiinkuljetuksen – asiakkaat arvostavat sitä.

Kerro selkeästi kustannuksista

Kaikista kustannuksista on syytä kertoa etukäteen ja lisätä ne rahoituslaskelmaan. Läpinäkyvyys lisää todennäköisyyttä siihen, että asiakas hyväksyy myös mahdollisten lisäpalveluiden kustannukset.

Näin Handlarfinans toimii

Handlarfinans helpottaa keskittymistä siihen, minkä autokauppias parhaiten osaa: hyvien kauppojen tekoon. Tarjoamme kokonaisvaltaisen rahoitus- ja ostoratkaisun ja helpotamme siten hyvien kauppojen tekoa.

Haluatko nostaa liiketoimintasi seuraavalle tasolle yhdessä meidän kanssamme? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!