Omax

Uuden liikkeen avaaminen jatkaa Omaxin nousukiitoa

Omax Oy on tehnyt autokauppaa Lempäälässä jo vuodesta 2016 asti. Perheyrityksen erikoisuus on kokonaisvaltainen myyntipalvelu, joka takaa asiakkaalle helpon avaimet käteen kokemuksen autoa myydessä, ja nopean ja luotettavan prosessin autoa ostaessa.

Viimeisimpänä vuotena Omax on aloittanut yhteistyön Handlarfinansin kanssa, ja myyntipalvelun rinnalle on tullut mahdollisuus ostaa ja myydä entistäkin enemmän ja parempia autoja silloin, kun hyvä kauppa tulee eteen.

Omaxin Arttu Ahonen on iloinen siitä, että yhteistyö Handlarfinansin kanssa on kasvattanut varastoa ja myyntiä – jopa niin suurella volyymilla, että yritys laajenee maaliskuussa uusiin tiloihin Järvenpäähän.

– On hienoa, että pystymme jatkossa vastaamaan myyntipalvelun kysyntään myös lähempänä pääkaupunkiseutua. Tottakai uuden liikkeen avaaminen jännittää ja siihen liittyy riskejä, mutta luotettava ja vakaa rahoitus taustalla luo turvaa varastonkierrolle ja kassavirralle”, kuvaa Ahonen viitaten Handlarfinansin varastorahoituspalveluun.

Viikoittainen yhteistyö Handlarfinansin kanssa mahdollistaa autokaupalle laadukkaat ostot myös silloin, kun markkinatilanne on ahtaampi ja kilpailu hyvistä autoista kovaa. Hyviä autoja ostaessa varastorahoitus antaa konkreettista kilpailukykyä myös pienemmille autoliikkeille.

– Erityisen tyytyväisiä olemme Handlarfinansin fiksuun ja miellyttävään tapaan lähestyä autokauppiaita: he todella tuntevat autokauppiaan arjen, ja osaavat mukauttaa palvelunsa juuri meidän liikettämme parhaiten hyödyttäviksi”, kiittelee Ahonen.