Vinkkejä

Onko autokauppias unelma-ammattisi? Miten sellaiseksi ryhdytään?

Haaveiletko autokauppiaan urasta? Käytettyjen autojen ostaminen ja myyminen on mielenkiintoinen ja haastava työ. Useimpien ihmisten on ostettava auto ainakin kerran elämässään, joten asiakaskunta on aina paikalla, ja hyville myyjille on asiakkaita.

Mitä enemmän keräät tietoa etukäteen, sitä enemmän pystyt aloittaessasi keskittymään myyjänä toimimiseen ja yrityksen johtamiseen. Käymme tässä blogissa läpi kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi.

Se till att du också får plats med personalutrymmen i dina nya lokaler.

Kuinka tulla autokauppiaaksi?

Autokauppiaana voit valita erilaisista liikeideoista. Jotkut kauppiaat ostavat ja myyvät autoja, kun taas toisilla on myös korjaamotoimintaa. Vaikka sinulla ei olisi asiakkaille suunnattua korjaamoa, ostamiasi autoja tarvitsee monesti huoltaa, tai tehdä korjaustöitä. Valitse, perustatko autokorjaamotoiminnan itse, vai aloitatko yhteistyön jonkin toisen korjaamoyrittäjän kanssa.

Harkitse yrityksen muotoa

Jotta voit ryhtyä autokauppiaaksi, sinun on oltava yrittäjä. Autokauppaan liittyy usein merkittäviä rahasummia ja monia osto-myyntitapahtumia, joten yhtiömuodoksi suositellaan yleensä osakeyhtiöitä. Lisäksi työntekijöiden palkkaaminen on helpompaa, kun toimit osakeyhtiönä. Yhtiömuotojen eroihin kannattaa tutustua tarkasti eri lähteistä päätöstä tehdessä.

Autojen ja autoalan tuntemuksesta on hyötyä

Yrityksellesi on hyötyä, jos sinulla tai kumppanillasi on koulutusta ja kokemusta autoista. Sinun täytyy todennäköisesti tehdä vianetsintää ja korjata tai korjauttaa ostamasi autoja, joten on eduksi, jos ymmärrät autojen eri ominaisuuksista ja toiminnoista. Sinun on myös pystyttävä vastaamaan uskottavasti, kun on aika myydä autot, ja sinulla on oltava oikeat tiedot, kun asiakkaasi esittävät kysymyksiä.

Tarvitset autokaupalle sopivat tilat

Aloittaaksesi tarvitset oikeat tilat. Tilan valinnassa on monia huomioitavia asioita. Tilan tulee olla riittävän suuri, jotta sinne mahtuu sekä mahdollinen korjaus / huoltotila, autotalli, henkilöstötila, että toimisto.

Tarvitset osaavaa henkilökuntaa

Kun sinulla on tilat ja laitteet valmiina, sinun on tarkistettava henkilöstötarpeesi. Kuinka monta myyjää tarvitset? Tarvitsetko automekaanikkoa? Kuinka paljon voit tehdä itse ja kuinka paljon tarvitset apua? Tarkista henkilöstötarpeesi, mikäli tarvitset työntekijöitä, aloita rekrytointiprosessi. Jos et itse ole varma, kysy apua tai käänny ammattilaisen puoleen.

Gör i ordning avtal även om du köper bil av en närstående.

Aika ostaa autoja

Autokauppias tarvitsee autoja myytäväksi, eikö niin? Sinulla on oltava valikoima autoja päästäksesi alkuun. On olemassa erilaisia ​​tapoja ostaa autoja, seuraavassa muutamia esimerkkejä niistä.

Eri paikkoja hankkia autoja myytäväksi

Huutokaupat: tutustu esimerkiksi näihin: Huutokaupat, Tukkuauto, Autohuuto, Autovex, Auto1, KVD, BCA.

Ostot yksityisiltä: hyviä ostoja voi tehdä esimerkiksi Torista, Nettiautosta ja Autotalli.comista, ja muilta netin kauppapaikoilta.

Vaihdot: autokauppiailla on tapana myydä eteenpäin autoja, joita he eivät itse halua pitää. Pidä silmällä ilmoittelua, sillä nämä ovat yleensä hyviä ostomahdollisuuksia.

Sisäpiiri: jos kaveri, sukulainen tai tuttu on myymässä autoaan, siinä voi olla saumaa hyviin kauppoihin. Älä silti tingi muodollisuuksista.

Lue vinkit hyvien ostomahdollisuuksien löytämiseen täältä.

Du kommer att behöva kunskap för att köpa bilar.

Mainosta itseäsi sosiaalisessa mediassa

Markkinointi kannattaa aloittaa heti yritystoiminnan alussa. Yksi tapa tehdä markkinointia edullisesti on käyttää sosiaalista mediaa. Luo tilit yrityksellesi ja kannusta ystäviäsi ja tuttaviasi jakamaan julkaisusi. Kun liiketoiminta pyörii hyvin ja sinulla on vakaa budjetti markkinointiin, voit laajentaa mainontaa tarpeen mukaan.

Vi har även en marknadsplats för bilhandlare.

Miten rahoittaa ostot?

Kun olet aloittanut liiketoiminnan ja sinulla on kaikki välttämättömät, kuten tilat ja kalusteet kunnossa, on aika alkaa miettiä, miten rahoitat ostosi. Oma pääoma saattaa riittää muutaman auton hankintaan, mutta jos aiot ostaa useita autoja, tarvitset rahoitusta kustannusten kattamiseksi.

Ostoissa tehdään parhaat kaupat. Kun löydät myyjän, joka myy oikean auton oikeaan hintaan, et halua jäädä ilman mahdollisuutta ostaa. Aina on olemassa riski, että joku muu nappaa kaupan suoraan nenäsi edestä. Meillä on vinkki tämän tilanteen välttämiseen.

Varaston rahoitus Handlarfinansin kanssa

Autokauppiaana et saa helposti lainaa pankista tai muilta lainanantajilta autojen ostoon. He eivät näe ajoneuvojen arvoa samalla tavalla kuin sinä. Tämä tarkoittaa, että monet autokauppiaat joutuvat luopumaan kannattavasta liiketoiminnasta likviditeetin puutteen vuoksi.

Me Handlarfinansilla näemme ajoneuvojesi arvon samalla tavalla kuin sinäkin, ja räätälöityjen rahoituspalveluidemme ansiosta voit tehdä enemmän hyviä kauppoja. Autokauppiaiden lainojen, tai varastorahoituksen, kuten me sitä kutsumme, avulla yrityksesi voi kasvaa ja voit tarjota enemmän autoja asiakkaillesi.

Mitä tarvitaan rahoituksen saamiseen?

Jotta voisit tulla autokauppiaaksi ja voidaksesi käyttää Handlarfinansin varastorahoitusta, yrityksesi on täytettävä perusvaatimuksia. Jos haluat perustaa oman autokaupan ja ottaa rahoitusratkaisumme käyttöön, tarvitset:

  • Sinulla tulee olla tilat, joissa esittelet autosi.
  • Ajoneuvoille tulee olla virallinen myyntikanava, esimerkiksi Nettiauto.
  • Sinulla tulee olla ajoneuvoille myyntivarasto- sekä ryhmäliikennevakuutus.

Millä summilla voin tehdä ostoja?

Budjetin ei pitäisi estää hyvän kaupan tekemistä. Siksi tarjoamme aina luottorajan, joka on hieman ylimääräistä. 300 000 euroa on yleisin luottoraja, kun aloitamme uuden yhteistyön kauppiaan kanssa. Ajan myötä se voidaan nostaa jopa 10 miljoonaan euroon. Rahoitamme jopa 90% auton hankintahinnasta.

Palvelujemme avulla voit näin lisätä ostovoimaasi – ilman lainamarkkinoiden rajoituksia tai perinteisen pankin osallistumista.

Mihin ostoihin voin käyttää Handlarfinansia?

Ei ole väliä ostatko auton yritykseltä, maahantuonnin kautta vai yksityishenkilöltä – voit silti rahoittaa ostosi varastorahoituksellamme.

Lue lisää varastorahoituksesta ja eduista täältä.

Varmista, että sinulla on turvallinen maksutapa

Koska olet todennäköisesti ostamassa autoja useista eri ostokanavista, sinun on varmistettava, että sinulla on turvallinen maksutapa. Tässäkin Handlarfinans voi auttaa sinua. Olemme kumppani, joka auttaa sinua varmistamaan maksun ja ostosopimusten allekirjoittamisen.

Tutustu muihin autokauppiaisiin ja heidän tarinoihinsa täällä.