Palvelumme

Autamme sinua tekemään
enemmän ja parempia kauppoja

Menestyksekäs autokauppa vaatii tietoa ja kovaa työtä sekä uusilta kauppiailta että vakiintuneilta autoliikkeiltä, jotka hakevat uutta kasvua. Autokauppiaat saavat harvoin ansaitsemaansa palvelua ja rahoitusta pankeista. Sitä varten on Handlarfinans. Tarjoamme ostomahdollisuuksia ja varastorahoitusta autokauppiaille eri puolilla Pohjolaa. Asiakkaanamme saat rahoitettua ostosi ja voit siten tehdä enemmän ja parempia kauppoja.
Male hand gives a car keys to male hand in the car dealership close up. Unrecognized auto seller and a man who bought a vehicle shake hands. Dealer giving key to new owner in auto show or salon.

Kasvata liiketoimintaasi varastorahoituksellamme

Handlarfinansin ovat perustaneet autokauppiaat toisille autokauppiaille. Olemme auttaneet satoja autoliikkeitä kasvamaan ja lisäämään voittojaan. Siksi tiedämme, miten myös sinä voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Anna meidän auttaa, niin voit tehdä enemmän ja parempia kauppoja. 

 

 

Handlarfinansin visio

Haluamme, että sinulla on aina mahdollisuus tehdä hyviä kauppoja. Tarjoamme kokonaisvaltaisen rahoitus- ja ostoratkaisun ja helpotamme siten joustavien autokauppojen tekoa. Handlarfinans pyrkii varmistamaan sen, että kaupat sujuvat kaikkien kannalta nopeasti ja turvallisesti.

Palvelumme

Kasvata liiketoimintaasi varastorahoituksellamme

Handlarfinansin ovat perustaneet autokauppiaat toisille autokauppiaille. Olemme auttaneet satoja autoliikkeitä kasvamaan ja lisäämään voittojaan. Siksi tiedämme, miten myös sinä voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Anna meidän auttaa, niin voit tehdä enemmän ja parempia kauppoja. Handlarfinansin visio Haluamme, että sinulla on aina mahdollisuus tehdä hyviä kauppoja. Tarjoamme kokonaisvaltaisen rahoitus- ja ostoratkaisun ja helpotamme siten joustavien autokauppojen tekoa. Handlarfinans pyrkii varmistamaan sen, että kaupat sujuvat kaikkien kannalta nopeasti ja turvallisesti.

Lue lisää
FAQ

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

– Sinulla tulee olla yritys, joka toimii autoliikkeenä.
– Sinulla tulee olla toimitila, jossa esittelet autoja.
– Sinulla tulee olla varastovakuutus.

Kun myyt autosi Handlarfinansia käyttävälle kauppiaalle, saat meiltä sähköisen kauppasopimuksen, jonka voit allekirjoittaa pankkitunnusten avulla. Yksityiselle myyjälle tämä on joustavaa ja turvallista. Me taas voimme varmistaa, että sinut on merkitty ajoneuvon omistajaksi Traficomin liikenneasioiden rekisterissä.Kauppakirja tulee voimaan vasta, kun olet vastaanottanut rahat ilmoittamallesi tilille. Autoa, avaimia tai rekisteröintitodistusta ei siten koskaan tarvitse luovuttaa ennen rahojen saamista.

Budjetin ei pitäisi olla autokauppojen esteenä. Pyrimme siksi aina pitämään luottorajan korkeammalla tasolla kuin mitä tarvitset. Yleisin luottoraja on 300 000 euroa, kun aloitamme yhteistyön uuden autokauppiaan kanssa. Ajan myötä rahoitusta voidaan nostaa jopa 10 miljoonaan.

Olemme aina auki ja käytettävissä tarpeesi mukaan päivästä ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Traficomissa yrityksesi on auton haltija ja Handlarfinans omistaja.
Voit käyttää Handlarfinansia kaikenlaisiin ostoihin eri kanavista (esim. huutokaupat, yritykset ja yksityishenkilöt).