Tietoja meistä

Autorahoituksemme auttaa sinua tekemään enemmän ja parempia kauppoja

Menestyksekäs autokauppa vaatii tietoa ja kovaa työtä sekä uusilta kauppiailta että vakiintuneilta autoliikkeiltä, jotka hakevat uutta kasvua. Autokauppiaat saavat harvoin ansaitsemaansa palvelua ja autorahoitusta pankeista. Sitä varten on Handlarfinans. Tarjoamme ostomahdollisuuksia ja varastorahoitusta autokauppiaille eri puolilla Pohjolaa. Asiakkaanamme saat rahoitettua ostosi ja voit siten tehdä enemmän ja parempia kauppoja. Ota yhteyttä milloin vain, kun kysymyksiä herää. Soita, lähetä sähköpostia, tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Kasvata liiketoimintaasi varastorahoituksellamme

Handlarfinansin ovat perustaneet autokauppiaat toisille autokauppiaille. Tarjoamme kokonaisvaltaisen autorahoitus- ja ostoratkaisun ja helpotamme siten joustavien autokauppojen tekoa. Handlarfinans pyrkii varmistamaan sen, että kaupat sujuvat kaikkien kannalta nopeasti ja turvallisesti. 

Olemme auttaneet satoja autoliikkeitä kasvamaan ja lisäämään voittojaan. Siksi tiedämme, miten myös sinä voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Anna meidän auttaa, niin voit tehdä enemmän ja parempia kauppoja.

Handlarfinansin visio

Haluamme, että sinulla on aina mahdollisuus tehdä hyviä kauppoja. Tarjoamme kokonaisvaltaisen autorahoitus- ja ostoratkaisun ja helpotamme siten joustavien autokauppojen tekoa. Handlarfinans pyrkii varmistamaan sen, että kaupat sujuvat kaikkien kannalta nopeasti ja turvallisesti.

Olemme täällä sinua varten

Koko toimintamme perustana on asiakassuhde ja -palvelu. Olemme auki sekä arkisin että viikonloppuisin, jotta juuri sinä voisit viedä kauppasi maaliin. Tiedämme, että hyvät kaupat vaativat välillä nopeita päätöksiä ja siten mahdollisuutta saada nopeasti rahoitusta. 

Kun hankit varastorahoitusta meiltä, saat aina tavoitettavissa olevan ja turvallisen kumppanin, joka auttaa nostamaan toimintasi seuraavalle tasolle.

Sinun tarvitsee vain päättää, miten pitkälle haluat mennä.